Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Προσβάσιμες, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι τοπικες κοινότητες του Δήμου Παργας - Άμεση κ Αποτελεσματική η κινητοποίηση του Δήμου ΠάργαςΣας γνωστοποιούμε ότι ύστερα από τις πρωτοφανείς (για τον δικό μας τόπο)ακραιες καιρικές συνθήκες, με αυξημένες ποσότητες χιονιού αλλά και πάγου, αυτή τη στιγμή όλες οι τοπικες κοινότητες του Δήμου Παργας είναι προσβάσιμες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Από τη πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών εν μέσω του χιονιού κ του παγετου με το κλείσιμο όλων των σχολικών μοναδων καθώς ταυτοχρονα κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου ώστε να καθαριστούν από το χιονι ολοι οι αποκλεισμένοι δρόμοι αλλά και όλα τα χωρια!

Το έργο εκχιονισμου των δρόμων συντελεστηκε επί 2 ημερες με μεγαλη επιτυχια καθως οι εργατες και τα μηχανήματα του Δημου μαζί με το μηχάνημα ρίψης αλατιού, παρά τις αντίξοες  συνθήκες, κατάφεραν να καθαρίσουν το χιόνι απο ολες τις κοινότητες του Δημου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘