Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα- Τροχαίο ατύχημα, ντελαπάρισε απορριμματοφόρο του Λούρου - Φώτο από το σημείο


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στην Ε.Ο. Καναλίου - Αρχαγγέλου στο ύψος της Ν. Σινώπης.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest  απορριμματοφόρο της Δ.Ε. Λούρου εξετράπη και ανετράπη της πορείας του, όταν ο οδηγός του οχήματος από το έντονο φρενάρισμα, προσπάθησε να αποφύγει προπορευόμενο όχημα νταλίκα που επιχείρησε να στρίψει δεξιά σε αγροτικό δρόμο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τόσο ο οδηγός του απορριμματοφόρου όσο και η συνεπιβάτης, γυναίκα υπάλληλος του δήμου μεταφέρθηκαν στο Γ. Νοσοκομείο Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Π.Υ., αστυνομικοί του ΑΤ Λούρου καθώς και αστυνομικοί της τροχαίας Πρέβεζας οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για το ατύχημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘