Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες και χιόνα στα ορεινά από το απόγευμα, Βελτίωση του καιρού από Τρίτη μεσημέρι


Με λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν θα αρχίσει η Δευτέρα (23.1.2017) στην περιοχή μας.

Από το απόγευμα όμως αναμένουμε να σημειωθούν ασθενείς βροχές, πρώτα στις νοτιοδυτικές περιοχές της περιφέρειας και έως το βράδυ στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Τα φαινόμενα αργά το βράδυ, ξημερώματα Τρίτης, τοπικά θα ενταθούν και ενδέχεται να σημειωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις περιμένουμε να εκδηλωθούν αρχικά στα ανατολικά ορεινά τμήματα και αργά το βράδυ στα υπόλοιπα ορεινά, καθώς και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές της περιφέρειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά- νοτιοανατολικά έως 4 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 5 με 6 μποφόρ. Η κακοκαιρία δεν αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια και έτσι από το μεσημέρι της Τρίτης σταδιακά τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘