Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Αποκλειστική δήλωση του Αρτέμη Σώρρα στο PrevezaBest


Έπειτα τον χαμό που ξέσπασε με τον Αρτέμη Σώρρα και την συμπαντική συνειδητότητα, το PrevezaBest, υπενθυμίζει την αποκλειστική συνέντευξη που είχε αποσπάσει από τον ίδιον δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα την Κυριακή 4 Ιανουαρίου του 2015, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Έτσι, ο Αρτέμης Σώρρας είχε επισκεφτεί την περίοδο εκείνη την πόλη της Πρέβεζας, όπου την ίδια μέρα 25 άτομα περίπου είχαν δώσει όρκο στην Αρχαία Νικόπολη στις "Ελλήνων Συνελεύσεις"

Έπειτα, ο κ.Σώρρας είχε πραγματοποιήσει ομιλία σε κατάστημα του Αγίου Θωμά και μάλιστα για τον σκοπό αυτό είχαν βρεθεί άτομα από διάφορα μέρη της Ηπείρου. 

Μάλιστα, στην δήλωση του ο κ.Σώρρας έκανε λόγο για χαφιέδες, ρουφιάνους και προδότες. Ενώ, όπως μας είχε ενημέρωσε σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική του διαμάχη με τα μέλη του Κοινοβουλίου, καθώς από μεριάς του, έχει κατατεθεί μήνυση για έσχατη προδοσία. 

Ενώ όπως είχε αναφέρει ο ίδιος αθωώθηκε στα δικαστήρια για τις κατηγορίες που τον βάραιναν για διάδοση ψευδών ειδήσεων και άλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘