Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Άνοιξε ο κόμβος Κουβαρά μόνο προς τα Γιάννενα


Προ δυο ημερών σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress δόθηκε στην κυκλοφορία το κομμάτι του κόμβου Κουβαρά της Ιόνιας οδού, που χρησιμοποιείται για τους οδηγούς από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου που ταξιδεύουν προς Αρτα – Ιωάννινα κλπ.


Να θυμίσουμε πως το γεγονός ότι στα τέλη Δεκεμβρίου, αν και δόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Αμφιλοχίας, αποκλείονταν από αυτήν οι οδηγοί-ταξιδιώτες από το Αγρίνιο, είχε προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Τελικά από προχθές υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στην παράκαμψη, όχι όμως και εξόδου… Δηλαδή οι οδηγοί που θέλουν να πάνε Αγρίνιο από Ιωάννινα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παλαιά εθνική οδό. Αυτό μέχρι το τέλος του μήνα, σύμφωνα με εκπροσώπους της Νέας Οδού, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και νωρίτερα, έτος των επομένων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘