Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαζικότατη η συμμετοχή στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ! Έσβησε τον Σύριζα


Συγκέντρωση που θύμιζε παλιές εποχές ήταν εκδήλωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Πρέβεζας  το απόγευμα της Τετάρτης 15 στη Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας.

Ομιλητές ήταν οι: Ο.Κωνσταντινόπουλος, Ν.Τσούκαλης, Θ.Τσίκας και Γ.Σιντόρης.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι επικείμενες εξελίξεις.






Συγκεκριμένα, μια ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην  Πρέβεζα την Τετάρτη το βράδυ στη Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας.

Μια συγκέντρωση που θύμιζε παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ  και βεβαίως αν κάποιος την συγκρίνει με συγκεντρώσεις που ο Σύριζα πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα στη πόλη μας τότε δικαίως μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στο Νομό.  

Δείτε σχετικά με την εκδήλωση του Σύριζα με προσκεκλημένο τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη με αφορμή την επέτειο των δύο χρόνων, κλικ ΕΔΩ


Η Βουλευτική έδρα στο Νομό Πρέβεζας παίζεται ανέφερε έμπειρο στέλεχος και σύντομα οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Πέρα από τη μαζικότητα χαρακτηριστικό της σημερινής συγκέντρωσης ήταν ότι επανεμφανίστηκαν πρόσωπα τα οποία στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ψήφισαν Σύριζα.  

Αυτό ήταν άλλωστε και το βασικό σχόλιο στους διαδρόμους της εκδήλωσης. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου