Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσίαση «Ελληνικού Πρωινού της Πρέβεζας»


Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Παράρτημα Πρέβεζας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας διοργανώνουν την παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού της Πρέβεζας» του προγράμματος ελληνικό πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο MargaronaRoyal. Με την ευκαιρία της παρουσίασης αυτής θα προηγηθεί σύντομη ενημέρωση για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων.

Σε πανελλαδικό επίπεδο το ελληνικό πρωινό έχει ήδη αγκαλιαστεί από τους ξενοδόχους , τους Chefs , τους παραγωγούς , την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και από το σύνολο της κοινής γνώμης και η εφαρμογή του στα ξενοδοχεία της περιοχής μας μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξή της σε δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό.


Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘