Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεαρές, υπάλληλοι σε κατάστημα του Λούρου, βρήκαν τσάντα με 1000 ευρώ και την παρέδωσαν !!!


Δύο νεαρές υπάλληλοι,  σε κατάστημα καφέ στο Λούρο Πρέβεζας, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, προέβησαν σήμερα, απόγευμα της Κυριακής σε μια σπάνια για τις μέρες μας πράξη.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας 75χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής, καθώς σταμάτησε σε κατάστημα - καφέ επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ιωαννίνων στο ύψος του Λούρο για να πάρει καφέ, και άνοιξε την τσάντα να πληρώσει, φεύγοντας ξέχασε την τσάντα στο ταμείο, η οποία περιείχε 1000 ευρώ περίπου συν άλλα προσωπικά επίσημα έγγραφα.  

Μόλις, οι δύο νεαρές υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, όπου αστυνομικοί του Α.Τ. Λούρου που βρέθηκαν στο χώρο, αφού έψαξαν την τσάντα βρήκαν προσωπικά έγγραφα του 75χρονου και κατάφεραν άμεσα να τον εντοπίσουν. 

Έτσι, αφού ο 75χρονος ενημερώθηκε, επέστρεψε λίγο αργότερα στο κατάστημα για να παραλάβει την τσάντα του, όπου εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στις  δύο κοπέλες, υπαλλήλους του καταστήματος για την σπουδαία τους αυτή πράξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘