Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

Παρατείνεται μέχρι τις 14 Ιουλίου η προθεσμία πληρωμής ασφαλίστρων των οχημάτων


Το ασφαλιστικό γραφείο Μήτσης Χρήστος στην Πρέβεζα ενημερώνει πως δόθηκε παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για την πληρωμή των ασφαλίστρων των οχημάτων αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου που τελείωσε αργά  το μεσημέρι της Τετάρτης σύμφωνα με το το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Ειδησεογραφικές πηγές αναφέρουν πως όσοι έχουν ήδη καταβάλλει το πρόστιμο των 250 ευρώ και ασφαλίσουν το όχημά τους μέχρι τις 14 Ιουλίου θα τους επιστραφεί το ποσόν του προστίμου είτε μέσω συμψηφισμού είτε σαν επιστροφή από την αρμόδια αρχή. Αναμένεται να βγει επίσημα ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών.
Με την παράταση που δίνεται η κυβέρνηση θέλησε να “μαζέψει” το λάθος με τα 450.000 πρόστιμα από τα 1,1 εκατ.  που δεν έπρεπε να αποδοθούν καθώς αφορούσαν αυτοκίνητα ασφαλισμένα, κλεμμένα, σε ακινησία ακόμα και οχήματα εκθέσεων αυτοκινήτων.
Επίσης, στο ασφαλιστικό γραφείο Μήτσης Χρήστος,  μπορείτε να ενημερωθείτε για διάφορα πράγματα ενώ διαθέτει προγράμματα ασφάλισης σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου