Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης για την διακίνηση κοκαίνης πέρυσι στην Αρτα - Διακόπηκε η διαδικασία για την Δευτέρα 19/6


Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6 η αποδεικτική διαδικασία με την εξέταση των μαρτύρων του κατηγορητηρίου, της ανάγνωσης των εγγράφων του κατηγορητηρίου, της ανάγνωσης των εγγράφων που προσκόμισαν οι κατηγορούμενοι και με την εξέταση των μαρτύρων της υπεράσπισης.


Η διαδικασία διακόπηκε για την Δευτέρα 19/6 που θα συνεχίσει με τις απολογίες των κατηγορουμένων, την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Πολύ πιθανά η δίκη να περατωθεί την Πέμπτη 22/6 με την απόφαση του δικαστηρίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘