Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Από την Πρέβεζα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3, την Παρασκευή 30 Ιουνίου


Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η απευθείας μετάδοση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 από την πλατεία της Πρέβεζας.

Το δελτίο, όπως μετέδωσε η Δημοτική Ραδιοφωνία ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο ο μεγάλος σεισμός στην Λέσβο ανέτρεψε τα δεδομένα και τελικά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η προβολή του δελτίου.

Από αύριο Πέμπτη αναμένονται στην Πρέβεζα οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί προκειμένου να προετοιμάσουν την προβολή του δελτίου. Το προηγούμενο διάστημα εξάλλου βρέθηκαν στην περιοχή οι περιφερειακοί συνεργάτες της ΕΡΤ οι οποίοι και κάλυψαν αρκετά θέματα τα οποία θα προβληθούν στο δελτίο.

Συγκεκριμένα, αναφορές θα γίνουν για το ψάρεμα στον Αμβρακικό, στη διάβρωση των ακτών , στην τουριστική κίνηση αλλά και σε προσωπικότητες που σημάδεψαν την Πρέβεζα όπως είναι αυτή του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘