Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Γεμάτες οι παραλίες της Πρέβεζας !


Περαιτέρω άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/6/2017) στην Ήπειρο με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά σε πεδινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

¨Όσον αφορά τις απογευματινές μπόρες αυτές από το Σάββατο θα περιοριστούν στις ορεινές περιοχές, στα ανατολικά της περιφέρειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές κυρίως διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, ενώ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα, αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου και στη συνέχεια να επισκεφτούν την περιοχή μας ακόμη πιο θερμές αέριες μάζες.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘