Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποδοχή στο πρόσωπο του Ζώη Μαργέλη για επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Καθώς έχουν απομείνει λιγότερο από δύο χρόνια για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας ήδη γίνονται ζυμώσεις για το ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα ηγηθεί ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου προκειμένου να διεκδικήσει έναν δύσκολο - καλλικρατικό δήμο, όπως αυτός του Δήμου Πρέβεζας.


Οι ενδιαφερόμενοι, όπως πληροφορούμαστε αρκετοί, ενώ τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, ήδη συζητιέται το όνομα του Προέδρου Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, κ.Ζώη Μαργέλη ο οποίος μάλιστα είναι και εκλεγμένος τομεάρχης μισθωτών στη ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας. 

Έτσι, πέραν των άλλων ενδιαφερόμενων, υπάρχει αυτή η έντονη φημολογία αλλά και η αποδοχή στο πρόσωπο του κ.Μαργέλη για τον οποίον θεωρούν ότι μπορεί να συσπειρώσει γύρω του κόσμο από τον ευρύτερο χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘