Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

ΑΡΤΑ: Στοχοποιήθηκε και κατηγορήθηκε, όπως απεδείχθη αδίκως...



Για τα αθηναικά μέσα, δεν ήταν παρά ο αδερφός πρώην παίχτη ριάλιτι…και αυτό το πλήρωσε πολύ ακριβά, ο Άρης Μπόβολος, το όνομα του οποίου ενεπλάκη περισσότερο από όλους τους άλλους 17 κατηγορουμένους για συμμετοχή στη δήθεν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης πέρυσι στην Άρτα που αφορούσε τη διακίνηση ναρκωτικών. 


Όπως έγινε γνωστό, πρώτα μέσα από το PrevezaBest και οι 17 κατηγορούμενοι για την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, όλοι αθωώθηκαν.

Βέβαια, για τα αθηναικά μέσα πέρυσι τέτοιον καιρό…για την σχετική υπόθεση, ο Άρης δεν ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα παρά μόνο ο αδερφός πρώην παίχτη ριάλιτι και εξαιτίας αυτής της φήμης, ο Άρης Μπόβολος διασύρθηκε σε πολλά μέσα εξαργυρώνοντας τη φήμη αυτή με το χειρότερο τρόπο. 

Βεβαίως, τα ίδια μέσα δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναφέρουν το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης…

Έτσι, σε επικοινωνία που είχε το PrevezaBest με τον ίδιον τον στοχοποιημένο Άρη Μπόβολο, μας ανέφερε πως αισθάνεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος αλλά και αδικημένος τόσο από τα αθηναικά όσο και από τα τοπικά (αρτινά) μέσα.

Αξίζει ν' αναφέρουμε πως όταν το όνομα του Άρη Μπόβολου, ενεπλάκη στην ανωτέρω υπόθεση, και πήρε τεράστιες διαστάσεις....εξαιτίας όπως προαναφέραμε της φήμης του αδερφού του Κώστα, την περίοδο εκείνη ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος στην Άρτα το οποίο λειτουργούσε με μεγάλη επιτυχία. 

Τέλος, ο Άρης αφήνοντας πίσω όλα όσα τον πίκραναν, συνεχίζει μαζί με τον αδερφο του Κώστα, να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με επιτυχία σε καταστήματα της Άρτας και της Πρέβεζας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου