Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Αναστολή Απεργίας αποφάσισε η ΠΟΕ ΟΤΑ - Μαζεύουν τα σκουπίδια


Την απόφασή της για αναστολή των κινητοποιήσεων, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία θα συνεχίσει τον αγώνα της με άλλες μορφές κινητοποιήσεων. Ξεκινά άμεσα η αποκομιδή των σκουπιδιών!
Σε συνέντευξη τύπου μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας ευχαρίστησε την ελληνική κοινωνία για την υποστήριξή της.


“Έχουμε την ευθύνη αυτόν τον κόσμο να μην τον ταλαιπωρήσουμε και να μη κινδυνεύσει η δημόσια υγεία”, είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για πολιτικό παιχνίδι, σημειώνοντας ότι “εμείς δεν ανήκουμε πουθενά, σε κανένα κόμμα και καμμία παράταξη. Πάνω απ’ όλα μετράει η κοινωνία και η κοινωνία μας στήριξε”.

Ο κ. Τράκας είπε ακόμα, ότι θα γίνει συνάντηση όλων των διοικητικών συμβουλίων την επόμενη βδομάδα για να εξεταστούν άλλης μορφής κινητοποιήσεις.

Σημειώνεται ότι η δήλωση του Κώστα Μπάρκα στο PrevezaBest, δείτε ΕΔΩ σχετικά με την αποκομιδή των απορριμάτων, έγινε προτού την έκτακτη απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ για αναστολή της απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘