Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κανάλι, Ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο χορό κ μουσική !


Παρασκευή 7 Ιουλίου: Τα τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν τη δουλειά του χειμώνα σε μια όμορφη βραδιά με παιχνίδια, χορό και πολύ μουσική στην Κεντρική πλατεία του Χωριού. 


Σάββατο 8 Ιουλίου: Θα έχουμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε σε μια υπέροχη μουσική βραδυά τους Νίκο Φιλλιπίδη, Παγώνα Αθανασίου, Μάνο Κουτσαγγελίδη, Κώστα Μίτση, Κώστα Φιλιππίδη, Μανώλη Κότταρο, Κώστα Μερετάκη και Πέτρο Μίτσου στο Δημοτικό Σχολείο Καναλίου. 


Κυριακή 9 Ιουλίου: Οι εκδηλώσεις κλείνουν με το 11ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Κεντρική πλατεία, με συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων από Καναδά Λύκειο Ελληνίδων Δράμας Σύλλογος Νέας Μάκρης Ορφέας Κολωνού Σύλλογος Κυρίων Πύλου Σύλλογος Στρατωνιου Χαλκιδικής Ελληνική Παράδοση Άργους Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου. 


Σας περιμένουμε όλους για ενα υπέροχο τριήμερο γεμάτο χορό και μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘