Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ερώτημα για «Ενημέρωση σχετικά με την αξιοποίηση των στρατοπέδων στο Δήμο Πρέβεζας από τον Δημήτριο Κώστη


«Ενημέρωση σχετικά με την αξιοποίηση των στρατοπέδων στο Δήμο Πρέβεζας. »

Κε Δήμαρχε,
Από την επίμαχη επίσκεψη του Προέδρου της υπηρεσίας  αξιοποίησης  ακίνητης περιουσίας  Ενόπλων  Δυνάμεων  Κος  Γιώργο  Ζησιμάτο,  και την κατ΄ ιδίαν συνάντηση  που   είχατε στο γραφείο σας , θα θέλαμε :                                                                                                                   
1)Να μας ενημερώσετε ποιο είναι το πλάνο που υπάρχει αναφορικά με το όραμα και τι προτάσσεται.                                                                                                                     2)Προέκυψε η πληροφορία για συνεκμετάλλευση των στρατοπέδων που θεωρητικά ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενώ ουσιαστικά ανήκουν στο Δήμο Πρέβεζας και στους Δημότες του. Σε τι είδους συνεκμετάλλευση αναφέρθηκε ο Κος Ζησιμάτος.

Παρακαλώ όπως ο Δήμος μας ενημερώσει για το τι ακριβώς γίνεται και δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση  και  δεν έχει εξουσιοδοτηθεί κάποιος  για να συζητήσει επί του θέματος και  τέλος όπως μας ενημερώσετε για την  πορεία της μελέτης που αφορά την αξιοποίηση των στρατοπέδων Σολωμού και Παντοκράτορα που έχει ανατεθεί σε μελετητικό γραφείο της Αθήνας σε ποιο στάδιο βρίσκεται.,

Πρέβεζα 28/06/2017
Ο ερωτών Δημοτικός Σύμβουλος
Κώτσης Δημήτριος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘