Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Η υλοποίηση από την Περιφέρεια Ηπείρου ενός μεγάλου και φιλόδοξου έργου, που αφορά την παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας


Η υλοποίηση από την Περιφέρεια Ηπείρου ενός μεγάλου και φιλόδοξου έργου, που αφορά την παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας ξεκινά:


Πρόκειται για τα δίκτυα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων των οικισμών από τη Λούτσα μέχρι το Κανάλι, τον Αρχάγγελο, τη Σινώπη και τη Σαμψούντα. 

Η μελέτη, η προκήρυξη, η χρηματοδότηση των 36.668.165 ευρώ και η επίβλεψη γίνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου, που ανέδειξε και τον ανάδοχο του έργου. Είναι ένα έργο που στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη, θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε πολίτες και επισκέπτες της παραλιακής ζώνης και θα παράσχει σημαντικό όφελος στην ευρύτερη περιοχή. 

Με την ολοκλήρωση του έργου, ολόκληρη η παραλιακή ζώνη του Νομού Πρέβεζας θα αποκτήσει αποχετευτικό δίκτυο και βιολογικό καθαρισμό. Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση, χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας, για την ανάπτυξη του Νομού Πρέβεζας, υλοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘