Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας – Αρκετά ζεστό το επόμενο Σαββατοκύριακο



Όλα δείχνουν ότι τελικά το καλοκαίρι πλησιάζει και ουσιαστικά, καθώς ο καιρός βελτιώνεται ενώ θα παρουσιάσει και η θερμοκρασία άνοδο, ξεπερνώντας στην περιοχή μας το Σαββατοκύριακο τους 35 βαθμούς τοπικά.

Πιο αναλυτικά:
Την Τρίτη (20/6) θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις, πυκνότερες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο φτάνοντας το μεσημέρι τους 31 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, τους 28 στα παράκτια τμήματα, τους 29 στα ημιορεινά και τους 26 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς έως και 3 μποφόρ.
Από την Τετάρτη (21/6) έως και την Παρασκευή (23/6) η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, ενώ λιακάδα θα επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της περιφέρειας, με εξαίρεση τα ορεινά και κάποια ημιορεινά τμήματα όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειώνονται τοπικές μπόρες και πιθανά καταιγίδες, με βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα του μήνα, θα είναι καλοκαιρινό με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει περαιτέρω άνοδο ξεπερνώντας τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου