Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Φ.Π.Α. ΕΑΑΚ ΤΕΙ Πρέβεζας για τη συνάντηση του συλλόγου του ΤΕΙ με τον Βουλευτή Κώστα Μπάρκα


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ  ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με το βουλευτή Κώστα Μπάρκα, δείτε ΕΔΩ με σκοπό τη «συζήτηση» για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, αλλά και τη φοιτητική μέριμνα (σίτιση, στέγαση, μετακίνηση φοιτητών). Αυτή τη συνάντηση μόνο κωμικοτραγική μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε και πέραν κάθε λογικής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου κάθεται στο ίδιο τραπέζι με κυβερνητικό στέλεχος, του οποίου η κυβέρνηση που υπηρετεί (καθώς και οι προηγούμενες) ευθύνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και συνεχίζει τη λογική των δημοσίων σχέσεων σε τοπικό επίπεδο..

Το Δ.Σ του συλλόγου  συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά με τους εκπροσώπους των μνημονίων και τους συνεχιστές των αστικών πολιτικών, ώστε να μην ταράξει τα ήρεμα νερά της Πρέβεζας.

Όμως, η Φοιτητική Παρέμβαση Ανατροπής ( ΕΑΑΚ ΤΕΙ Πρέβεζας) καλεί τους φοιτητές του ΤΕΙ να γυρίσουν τη πλάτη στη λογική της συνδιαλλαγής με την εξουσία και να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός μαχητικού μετώπου ρήξης και ανατροπής  ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταδικάζει τις γενιές μας στη φτώχεια, την ανεργία και τη μετανάστευση.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ

Φ.Π.Α. ΕΑΑΚ ΤΕΙ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου