Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δείτε τα Φετινά events του MANGO


Το καλοκαίρι στο #MANGO είναι καυτό...και μας υπόσχεται πολλές συγκινήσεις!

Ένα καλοκαίρι με μοναδικά events που προηγήθηκαν αλλά και νεότερα που έρχονται, με κάποιους από τους καλύτερους Dj's της Ελληνικής house σκηνής. Αξιομνημόνευτη στιγμή η υποδοχή στα decks του #MANGO του πρεσβευτή & θρύλου από το εξωτερικό της afro-house BLACK COFFEE. Ενώ για τον Αύγουστο special Guest dj ο πασίγνωστος Βερολινέζος DJ και παραγωγός Stefan Biniak !
Ένα line up που συμπληρώνεται από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες που θα μας κάνουν να σιγοτραγουδήσουμε τα λατρεμένα μας κομμάτια δίπλα στην θάλασσα του #MANGO ! Ξεκινώντας με το γενέθλιο party για τα 5 χρόνια MANGO με IMAM BAILDI και συνεχίζοντας με Πέτρο Ιακωβίδη και τον Αύγουστο τον μαγευτικό Γιώργο Σαμπάνη.

Καλό καλοκαίρι σε όλους...
ΙΟΥΛΙΟΣ
01.07 Cj Jeff
09.07 Imam Baildi live 
15.07 DΙΟ Jr w/ IΚΕΕ
19.07 Black Coffee
22.07 George Seragos Best 92.6
27.07 Petros Iakovidis live
29.07 CHRIS CHILD

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
02.08 Dj Angelo & Da Mike
05.08 PARTY @Rythmos 89.3
06.08 Agent Greg
08.08 George Sabanis Official Page live
14.08 Stefan Biniak
more tba


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘