Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρωμένες θεραπείες αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης στο γυμναστήριο Fitness Studios!!!!


Με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία ενεργοποιούν τις "προβληματικές" περιοχές και μας βοηθούν να δούμε γρήγορα και στοχευμένα αποτελέσματα




Αντίο Κοιλιά!!!      

Ειδική ζώνη αδυνατίσματος ΄΄Slim Belly΄΄, μια Γερμανικής προέλευσης καινοτομία με πάνω από 2000 συνεργαζόμενα γυμναστήρια στην Ευρώπη, τώρα και στην Πρέβεζα!!!  

Το Slim Belly είναι μία καινοτόμος ιδέα που μπορεί να βοηθήσει κάθε γυναίκα και άνδρα να μειώσει την περιφέρεια της μέσης.

H περιφέρεια  και η κοιλιακή χώρα είναι τα σημεία στα οποία πολύ εύκολα συσσωρεύεται λίπος και πολύ δύσκολα απομακρύνεται. Βασική αιτία είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία αίματος στις προβληματικές περιοχές (είναι γνωστό ότι το λίπος καίγεται ευκολότερα μόνο στα σημεία του σώματος όπου υπάρχει καλή κυκλοφορία του αίματος). Οι ως τώρα συμβατικοί τρόποι αντιμετώπισης και οι εξαντλητικές δίαιτες οδηγούν σε ένα φαύλο κύκλο επαναπόκτησης των κιλών, κακό καταμερισμό και πολλές φορές στην απόκτηση επιπλέον λίπους.


Κάντε το τεστ μόνοι σας… Γυμναστείτε για 20 έως 30 λεπτά. Μετά την άσκηση ολόκληρο το σώμα σας είναι ζεστό και έχετε ιδρώσει. Μόνο στην περιοχή της κοιλιάς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό συμβαίνει, διότι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, στην συγκεκριμένη περιοχή να μην καίτε λίπος.

Το πατενταρισμένο σύστημα Airpressure Bosyreforming Concept (ABC-ONE) αυξάνει με τους δύο θαλάμους εναλλασσόμενης πίεσης την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς. Οι δύο θάλαμοι εναλλασσόμενης πίεσης ενεργοποιούν τον λιπώδη ιστό με ρυθμικές κινήσεις πίεσης και χαλάρωσης. Έτσι τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς και ειδικά στην επιδερμίδα και τα λιποκύτταρα. Με το Slim Belly η απώλεια κιλών μεταφράζεται σε απώλεια λίπους και πόντων από τα σημεία που πραγματικά το έχετε ανάγκη!!!

 


Αποτελέσματα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου