Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Thalasea – Cafe Beach Bar & Studio Apartments


Ένας νέος χώρος δημιουργήθηκε στο Μύτικα Πρέβεζας για να προσφέρει εμπειρία χαλάρωσης και ξεχωριστών στιγμών.

Ο λόγος φυσικά για το Thalasea – Cafe Beach Bar Studio Apartments το οποίο, από το Σάββατο 24/6 βρίσκεται σε λειτουργία για δεύτερη σεζόν. Ένας χώρος κόσμημα για την περιοχή του Μύτικα. 

Το νέο αυτό σημείο αναφοράς, πέρυσι αποτέλεσε πόλο έλξης ντόπιων και τουριστών αφού μεγάλο του ατού, βρίσκεται μπροστά από τη θάλασσα εκεί όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει και να απολαύσει δροσιστικά αναψυκτικά, καφέ, βάφλες κ.α. Έτσι και φέτος αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Το Thalasea – Cafe Beach Bar Studio Apartments παρέχει δωμάτια με σεβασμό πάντα στο πελάτη, τηρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ενός προσεγμένου και αξιοζήλευτου χώρου παραμονής για ξέγνοιαστες διακοπές στο ...Thalasea εκεί όπου τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘