Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Thalassa seaside beach bar στην παραλία της Καστροσυκιάς - Δραστηριότητες για τα παιδιά !


Ένας μαγευτικός, άνετος χώρος στην παραλία της Καστροσυκιάς.

Προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ιδανικό για τους νέους αλλά και την οικογένεια. Σε έναν άνετο και πλούσιο χώρο, δίπλα στην θάλασσα, μπορεί να απολαύσει κανείς, το καφέ, το ποτό και το φαγητό σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 

Επίσης, το κατάστημα προσφέρει ναυαγοσώστη αλλά και ειδικό γυμναστή για την ολοκληρωμένη στελέχωση ενός άρτιου παιδότοπου και τμημάτων aqua (υδρογυμναστική) junior και ενηλίκων (τμήμα personal εκμάθησής κολύμβησης ανηλίκων και personal ενηλίκων για ευεξία και ανακούφιση - εκτόνωση και χαλάρωση)

Με άνετη και εύκολη πρόσβαση, αφού το κατάστημα διαθέτει μεγάλο χώρο πάρκινγκ, 


Το  Thalassa seaside beach bar, υπόσχεται μοναδικές στιγμές κεφιού και χαλάρωσης με σήμα κατατεθέν την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών του. Εσείς δεν έχετε παρά να το επισκεφθείτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘