Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

ΑΡΤΑ: Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 44χρονο για διακίνηση ηρωίνης - Δ.Λαμπράκης, ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του ως Βουλευτή Ν.Αρτας με το κόμμα της Ν.Δ.


Ποινή φυλάκισης 2 ετών μετατραπείσα προς 5 € ημερησίως επέβαλλε την Πέμπτη 29/6/2017 το Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων σε 44χρονο ημεδαπό από την Αρτα για διακίνηση 62 γραμμαρίων ηρωίνης την οποία αυτός είχε προηγούμενα καταπιεί.


Το τμήμα Ασφαλείας Αρτας ανακάλυψε αυτή αφού τον υπέβαλλε σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο Αρτας και εν συνεχεία με την διαδικασία της αφόδευσης. Αλλη μία μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Αρτας. 

Δεν είχαμε σχετική δήλωση από τον συνηγορό του κ. Λαμπράκη προφανώς γιατί ετοιμάζεται για την συνάντησή του  με τον υπεύθυνο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του ως Βουλευτή Ν.Αρτας. 

Ας μας επιτρέψει ο κ. Λαμπράκης να του θυμίσουμε ότι εάν τελικά ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του, όταν γίνουν εκλογές, εκλεγεί και γίνει βουλευτής είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορεί να αναλαμβάνει υποθέσεις ναρκωτικών, ούτε υποθέσεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας. 

Η επιλογή δική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου