Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

Γυμναστική και θέαμα στο 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής που πραγματοποιείται και φέτος στην Πρέβεζα


Mε την συμμετοχή περισσοτέρων από  250    παιδιών   από  συλλόγους  όλης της χώρας  αλλά και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί το  5ο Φεστιβάλ “Γενικής  Γυμναστικής”   την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουλίου στην Πρέβεζα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο της  Πρέβεζας  και τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο  Κλεοπάτρα με την επιμέλεια της γυμνάστριας και προπονήτριας Βασιλικής Ζαντραβέλλη.

Η  διοργάνωση  τελεί  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ενώ οι  οκτώ Σύλλογοι που θα λάβουν μέρος  είναι  ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα, ο Α.Γ.Ο Λουριώτικος, ο Πύρρος Άρτας, η Ομάδα Θεσπρωτίας,ο Προμηθέας Αμφιλοχίας, η Νίκη Βόλου, η Βικτώριο Βουλγαρίας και η Αλέξανδρος Βέροιας.

Η έναρξη του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8 το απόγευμα στην Πλατεία Ανδρούτσου όπου  μάλιστα θα παραβρίσκεται η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνει (2000) της Εθνικής Ανσάμπλ Μαρία  Γεωργάτου.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου  και ώρα 8 το βράδυ   στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί η  κεντρική εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές ( η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος πολιτισμού  Ελευθερία Αγγέλη, η προισταμένη πολιτισμού του Δήμου Δήμητρα Κοψάρη και η  υπεύθυνη του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Βασιλική Ζαντραβέλλη) υπογράμμισαν ότι πρόκειται για μια  γιορτή  του αθλητισμού η οποία   συνδυάζει την γυμναστική με το θέαμα αφού το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει  ατομικά και ομαδικά προγράμματα ρυθμικής και ομαδικής αισθητικής γυμναστικής  καθώς επίσης   ομαδικά

προγράμματα ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.



Η είσοδος  και τις δύο μέρες είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου