Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Στις φλόγες αυτοκίνητο με 6 επιβαίνοντες στην Ιόνια Οδό


Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην Ιόνια Οδό κοντά στον κόμβο του Αγγελοκάστρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν 6 άτομα μεταξύ των οποίων και δυο μικρά παιδιά. Ο οδηγός αντιλήφθηκε τη φωτιά που έβγαινε από τον κινητήρα και στάθμευσε το αυτοκίνητο στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, ενώ στη συνέχεια όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν χωρίς να τραυματιστούν, εκτός από τον οδηγό που υπέστη εγκαύματα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου. 

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε ξερά χόρτα στην άκρη του δρόμου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου με 4 οχήματα και 8 πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στα χόρτα, καθώς και περιπολικό της τροχαίας Μεσολογγίου.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικό όχημα και το περιπολικό της τροχαίας περιμένοντας την οδική βοήθεια για να απομακρύνει το καμένο όχημα, ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλοι οδηγοί. 


ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ – aixmi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘