Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μαθητές του Μουσικού Σχολείου, αρίστευσαν στις πανελλήνιες


Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά  και στον τομέα των Πανελληνίων Εξετάσεων, μετά την επιτυχημένη πρώτη περσινή χρονιά αποφοίτων Λυκείου. 

Οι φετινοί μας απόφοιτοι, αυτά τα 9 υπέροχα παιδιά της Γ΄Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, τα κατάφεραν εξαιρετικά καλά και στις Πανελλήνιες!

Αρίστευσαν δύο μαθητές μας της Θετικής Κατεύθυνσης (με βιολογία) με βαθμούς πρόσβασης 18892  και 18771 μόρια. Επίσης στην Θεωρητική Κατεύθυνση εξαιρετικά καλές επιδόσεις σημείωσαν δύο ακόμη μαθήτριες με 17336  και 16595 μόρια που τους επιτρέπουν να επιλέξουν πολύ καλές σχολές.

Και οι υπόλοιποι απόφοιτοί μας είχαν μια επιτυχημένη προσπάθεια και περιμένουν και τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων ήταν το επιστέγασμα μιας πολύ δημιουργικής και ωραίας χρονιάς. Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους καλή συνέχεια στην επίτευξη των στόχων τους και μια ευτυχισμένη ζωή σε ό τι κι αν επιλέξουν στη σταδιοδρομία τους.
                                                                                

Η Διευθύντρια
Ελένη Συνεσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘