Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήλωση Σπύρου Φωκά "Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης"


Η δήλωση του κ.Σπύρου Φωκά, αναφέρει τα εξής:

Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Το δικαστήριο σήμερα χωρίς να εξετάσει αν έχω δίκιο ή άδικο, είπε ότι δεν υπάρχει κατεπείγον λόγος που να δικαιολογεί την αναβολή των εκλογών την τελευταία στιγμή. 

Δηλαδή με αποκλειστική ευθύνη του κ Κάρτσακλά οδηγούμεθα σε εκλογές παρωδία οι οποίες θα διεξαχθούν μόνο με τους δικούς του υποψηφίους χωρίς προηγούμενο έλεγχο των ποινικών μητρώων και εν απουσία του συνόλου των υποψηφίων της αντιπολίτευσης οι οποίοι με στηρίζουν.

Κατόπιν αυτού δηλώνω ότι έχω δώσει ήδη εντολή στον κ Απόστολο Τάσση να ασκήσει αγωγή στα αρμόδια όργανα. 

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και παρακαλώ να μην ψηφίσει κανείς την υποψηφιότητα μου σε αυτή την απόλυτα διαβλητή και άκυρη εκλογική διαδικασία την οποία δεν δέχομαι να νομιμοποιήσω και να συμμετάσχω.  

Σας ευχαριστώ 
Σπύρος Φωκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘