Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Κολάζει την Τούμπα η Πρεβεζάνα «φίλη» της Πάολας (ΦΩΤΟ)


Έχει τρελάνει κόσμο με τα μάτια και τα κάλλη της η όμορφη ξανθιά αισθητικός που δηλώνει τρελό... παοκτσάκι.

Έχει βάψει τις πιο γνωστές celebrities της ελληνικής σόουμπιζ. Οι ΠΑΟΚτσήδες όμως έχουν να λένε για την ηδονή που πρόσφερε η θέα της στν Τούμπα, την οποία επισκέπτεται τακτικά, όποτε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τυχαίνει, να παίζουν οι «ασπρόμαυροι». Η Ρούλα Μανδέλου είναι από τις πιο επιτυχημένες αισθητικούς. Όλη η Αθήνα έχει να το λέει αυτό, ενώ σύντομα θα ντύνει όλες τις φίρμες του πεντάγραμμου.

Η όμορφη ξανθιά, που έχει κολάσει κόσμο και κοσμάκι με τα μάτια και τα κάλλη της, μιλώντας στην εφημερίδα FORZA, δήλωσε τρελό παοκτσάκι. Φίλη της Πάολας άλλωστε δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικές οπαδικές προτιμήσεις.

Απολαύστε την στο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε το sportdog.gr από την Έλενα Γιαννηκώτσιου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘