Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το πρωί της Δευτέρας


Η θερμή αέρια μάζα που πέρασε από την περιοχή μας κινείται προς τα ανατολικά, ενώ τη θέση της παίρνει ένα ισχυρό και αρκετά ψυχρότερο βορειοδυτικό ρεύμα με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες από τα ξημερώματα της Δευτέρας να παρουσιάσουν αισθητοί πτώση της τάξεως των 10 βαθμούς Κελσίου.

Έτσι σήμερα Δευτέρα (3/7/2017) ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, τους 29 στα ημιορεινά και παράκτια και τους 26 βαθμούς στα ορεινά. Από πλευράς φαινομένων, αν εξαιρέσουμε κάποιες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά τμήματα της περιφέρειας, θα επικρατεί γενικά ηλιοφάνεια, ενώ θα μειωθεί και η υγρασία στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 5 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 6 μποφόρ.
Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή σταδιακή άνοδο, φτάνοντας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ δεν αναμένονται φαινόμενα, έκτος από τοπικές νεφώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές τις απογευματινές ώρες.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘