Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

Σε απολογία από την Πειθαρχική της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΑΟ Μύτικα


Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΑΟ Μύτικα.


Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, αφού έλαβε υπόψη της την υπ’ αριθμό κατάθεσης 110/2017 αίτηση του παραπάνω σωματείου προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας, με αίτημα λήψης προσωρινής διαταγής που να διατάσσει την αναστολή της εφαρμογής των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας- Λευκάδας της 16-06-2017 και 04-07-2017, με βάση τις οποίες προκηρύχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣ για την 10-07-2017 και τελικά διεξήχθησαν σας καλεί σε απολογία, γραπτή την Δευτέρα 07-08-2017 διότι: 

Κατά παράβαση των διατάξεων του Καταστατικού της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και του Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της οποίας είστε πλήρες μέλος, προσφύγατε στα Πολιτικά Δικαστήρια επιδιώκοντας την αναστολή εκτέλεσης αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Παρευρεθήκατε ενώπιον της Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου και δικάσατε την 07-07-2017 την παραπάνω αίτηση, στρεφόμενοι εναντίον της Ένωσης.

Καλείστε με βάση τις διατάξεις των άρθρων 1,4, 12, 13, 40, 41, 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας- Λευκάδας και του άρθρου 35 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Σωματείων..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΠΑΣΧΟΣ Δ. ΝΙΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ. ΧΑΛΚΗΣ Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘