Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βιβλιοπωλείο "Κύκλος", το βιβλιοπωλείο σας !!!


Το βιβλιοπωλείο κύκλος στην Πρέβεζα, επί της Πολυτεχνείου 75 κ Παλαμά γωνία, είναι το κατάστημα που σας δίνει τις καλύτερες λύσεις για τα χαρτικά, τα αναλώσιμα των υπολογιστών, τα υλικά για τις χειροτεχνίες σας, τα βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές και στον ωραιότερο -σύγχρονο χώρο.

Συγκεκριμένα στο κατάστημα θα βρείτε τα εξής:

ΧΡΩΜΟΣΕΛΙΔΕΣ -ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Κ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!


ΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ,ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ,ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ...ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!!!!ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ Κ ΤΣΕΠΕΣ!ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΖΗΛΕΥΤΑ!!!!!


ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ(POWER BANK-USB-ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΑ-ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ-MOUSE PAD-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ-ΗΧΕΙΑ -ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ -ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ Κ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ LAPTOP-ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ TABLET-ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΟΛΥΒΙΑ !ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ!!!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!


GORJUSS K KIMIDOLL ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΜΙΚΡΟΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!


ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 0-4,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ!!!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!


ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΑ Κ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!!!


ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ DVD!!!


Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘