Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εκδηλώσεις στην Όπερα του Νερού κ του Ονείρου


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ


Προετοιμασία συνόλων - Επιμέλεια συναυλίας: Μάριος Μουζακίτης και Νίκος Μεταλληνός
Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, ώρα 9:00 μμ 
Όπερα του Νερού και του Ονείρου - Πρέβεζα
Ο Δήμος Πρέβεζας και η Πινακοθήκη Λέανδρος Σπαρτιώτης σας προσκαλούν στη συναυλία των συνόλων Kρουστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας (Παλαιά), την Τετάρτη 02/08/2017 και ώρα 21.00 στην Όπερα του Νερού και του Ονείρου. Θα ακουστούν έργα Bizet, Green, Θύμη, Mourik, Bonfa κ.α.
Προετοιμασία συνόλων - Επιμέλεια συναυλίας Μάριος Μουζακίτης και Νίκος Μεταλληνός .

Είσοδος  ελεύθερη για το κοινό.

 ΤΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ .


Το έργο του Λέανδρου Σπαρτιώτη «Όπερα του Νερού και του Ονείρου» στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας, φιλοξενεί το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων.

«Η Πασσαρών», την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, στις 9:00 μ.μ., για ένα μουσικό ταξίδι με μπαλάντες και τραγούδια από το διεθνή και ελληνικό χώρο. Η συναυλία διοργανώνεται από το  Δήμο Πρέβεζας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘