Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δήλωση του συνήγορου, Απόστολου Τάσση για την απορριπτική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας


Δήλωση του συνήγορου, Απόστολου Τάσση με αφορμή την απορριπτική απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Πρέβεζας, σχετικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τις εκλογές της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.

Η δήλωση του κ.Τάσση αναφέρει τα εξής:

"Το δικαστήριο με απόφαση απόλυτα σεβαστή δέχθηκε την προφανή αρμοδιότητα του να επιληφθεί επί του θέματος της προσωρινής διαταγής, δεν εισήλθε όμως στην ουσία της υπόθεσης λόγω της φύσεως της συγκεκριμένης ταχειας διαδικασίας. Παρόλαυτα δέχτηκε ότι δεν αποδείχτηκε λόγος κατεπειγόντως που να δικαιολογεί την αναβολή των εκλογών. Αναλαμβάνοντας την αποκλειστική ευθύνη που είχα για να αποδείξω οχι μόνο την ουσία αλλά και το κατεπείγον, δηλώνω, ότι μου έχει χορηγηθεί ήδη εντολή για να αποταθώ στο αρμόδιο όργανο το οποίο και θα αποφανθεί για τη νομιμότητα η μη της εκλογικης διαδικασίας. Κατά συνέπεια Οι απόλυτα διαβλήτες εκλογές της ΕΠΣ θα διεξαχθούν με πρωτοβουλία κι ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης από τις οποίες και θα προκύψει ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο χωρίς αντιπολίτευση. 
Η απάντηση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στα καφενεία."

Απ. Τάσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘