Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Σκηνικό Αρένας στήνεται γύρω από τις εκλογές της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - Λευκάδος


Μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδος, σύμφωνα με την οποία, μερίδα των υποψηφίων τέθηκε εκτός εκλογικής διαδικασίας λόγω μη τήρησης της προβλεπόμενης διαδικασίας Υποβολής υποψηφιοτήτων (δικαιολογητικών), η πλευρά του κύριου Σπύρου Φωκά βρίσκεται προ θυρών για να μεταφέρει την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.


Πληροφορίες που έχουμε λάβει αναφέρονται σε απόλυτη πεποίθηση της τήρησης της άκρας νομιμότητας από την πλευρά του κυρίου Καρτσακλα ο οποίος μάλιστα επικαλείται  την τήρηση του καταστατικού της τήρησης της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας  και ταυτόχρονα την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ. 

Ο ίδιος ο κος Καρτσακλας μας δήλωσε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής μας βρίσκεται στο πλευρό του. Επίσης μας δήλωσε ότι καμία ανησυχία δεν έχει και ότι εκλογές θα γίνουν κανονικά  στην ημερομηνία, όπως έχει αποφασίσει το Δ.Σ. της ένωσης.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μόνος αρμόδιος για να επιλύσει το θέμα είναι το διαιτητικό δικαστήριο της επο και όχι τα δικαστήρια της περιοχής μας τα οποία είναι αναρμόδια για ποδοσφαιρικά ζητήματα.  

Παντως σήμερα η πλευρά του κύριου Φωκά διόρησε πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κύριο Απόστολο Τάσση, το δικηγορικό γραφείο του οποίου θα χειριστεί νομικά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘