Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Σ.Γιαννάκη κατά το μήνα Ιούνιο


Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: Α. Τις Επίκαιρες Επερωτήσεις,Β.Τις Ερωτήσεις και Γ. Τις Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Ιούνιο του 2017.


Συγκεκριμένα:

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 30/21/20-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Οργανωτική και Διοικητική ασφυξία στον ΕΟΠΥΥ».
2.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 33/23/27-06-2017 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη, με θέμα: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφασίζει και εκτελεί τη χρεωκοπία της ΔΕΗ»,
3. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 34/24/29-06-2017 προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, με θέμα: «Αντιθεσμική παρέμβαση του Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας σε ποινική υπόθεση, με όρους παρακρατικής συμπεριφοράς» και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Υπουργού Εθνικής ΄Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Β. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6053/01-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά και β) Την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα ΄ΟλγαΓεροβασίλη, με θέμα: «Σχετικά με τις ενέργειες της Κυβέρνησης για τις δράσεις e-skills/ψηφιακές δεξιότητες».
2.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6076/02-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Λίστες ντροπής για ένα ραντεβού στα πρωινά ιατρεία των Δημόσιων Νοσοκομείων».
3.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6239/08-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη και β) Τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου, με θέμα: «Η Κυβέρνηση αρνείται να δώσει λύσεις για το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» και συγκεκριμένα αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο όπως η έλλειψη Διοίκησης, η καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων, η υποστελέχωση, η στασιμότητα των ερευνητικών έργων κ.λ.π.
4. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6398/14-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και β) Την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα ΄ΟλγαΓεροβασίλη, με θέμα: «Καταγγελίες της πρώην γενικής επιθεωρήτριας της Υπηρεσίας Ελέγχου δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΟΠΥΥ».
5. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6400/15-06-2017 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, με θέμα: «Μεγάλα προβλήματα από τη διαδικασία καταβολής των τελών για τις κατανεμηθείσες βοσκοτοπικές εκτάσεις».
6. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6402/15-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Κοινωνικά ανάλγητη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Βάζει ουσιαστικά χιλιάδες ασθενείς να αγοράσουν τα προσθετικά είδη και τα ορθωτικά μηχανήματά τους».
7. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6710/28-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Καταγγελίες σχετικά με περικοπή δαπανών λόγω ιατρικού ελέγχου» και συγκεκριμένα αναφέρεται σε επιστολή της Πανελλήνιας Επαγγελματικής ΄Ενωσης Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ με την οποία γνωστοποιούνται καταγγελίες που έχει δεχθεί η ΄Ενωση για περικοπές δαπανών ιατρικής φύσεως σε μέλη της, οι οποίες περιγράφονται από τους διοικητικούς υπαλλήλους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ ως «περικοπές δαπανών διοικητικού ελέγχου».

Γ. ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 2031/22-06-2017 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη με αφορμή  έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με θέμα: «Προτάσεις για την επίλυση ζητημάτων που θα προκύψουν από τους ΄΄δασικούς χάρτες΄΄».
2. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 2032/22-06-2017 προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με αφορμή επιστολή του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικολάου Καλαντζή με θέμα: «Προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης στην οδό Τζαβέλλα στη Φιλιππιάδα μετά την παράδοση της Ιονίας Οδού».

Από το Γραφείο Τύπου                                                             
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου