Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Σ.Γιαννάκη κατά το μήνα Ιούνιο


Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: Α. Τις Επίκαιρες Επερωτήσεις,Β.Τις Ερωτήσεις και Γ. Τις Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Ιούνιο του 2017.


Συγκεκριμένα:

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 30/21/20-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Οργανωτική και Διοικητική ασφυξία στον ΕΟΠΥΥ».
2.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 33/23/27-06-2017 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη, με θέμα: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφασίζει και εκτελεί τη χρεωκοπία της ΔΕΗ»,
3. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 34/24/29-06-2017 προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, με θέμα: «Αντιθεσμική παρέμβαση του Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας σε ποινική υπόθεση, με όρους παρακρατικής συμπεριφοράς» και πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Υπουργού Εθνικής ΄Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Β. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6053/01-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά και β) Την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα ΄ΟλγαΓεροβασίλη, με θέμα: «Σχετικά με τις ενέργειες της Κυβέρνησης για τις δράσεις e-skills/ψηφιακές δεξιότητες».
2.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6076/02-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Λίστες ντροπής για ένα ραντεβού στα πρωινά ιατρεία των Δημόσιων Νοσοκομείων».
3.Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6239/08-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη και β) Τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δήμο Παπαδημητρίου, με θέμα: «Η Κυβέρνηση αρνείται να δώσει λύσεις για το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» και συγκεκριμένα αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο όπως η έλλειψη Διοίκησης, η καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων, η υποστελέχωση, η στασιμότητα των ερευνητικών έργων κ.λ.π.
4. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6398/14-06-2017 προς: α) Τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και β) Την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα ΄ΟλγαΓεροβασίλη, με θέμα: «Καταγγελίες της πρώην γενικής επιθεωρήτριας της Υπηρεσίας Ελέγχου δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΟΠΥΥ».
5. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6400/15-06-2017 προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, με θέμα: «Μεγάλα προβλήματα από τη διαδικασία καταβολής των τελών για τις κατανεμηθείσες βοσκοτοπικές εκτάσεις».
6. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6402/15-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Κοινωνικά ανάλγητη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Βάζει ουσιαστικά χιλιάδες ασθενείς να αγοράσουν τα προσθετικά είδη και τα ορθωτικά μηχανήματά τους».
7. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 6710/28-06-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Καταγγελίες σχετικά με περικοπή δαπανών λόγω ιατρικού ελέγχου» και συγκεκριμένα αναφέρεται σε επιστολή της Πανελλήνιας Επαγγελματικής ΄Ενωσης Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολόγων προς τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ με την οποία γνωστοποιούνται καταγγελίες που έχει δεχθεί η ΄Ενωση για περικοπές δαπανών ιατρικής φύσεως σε μέλη της, οι οποίες περιγράφονται από τους διοικητικούς υπαλλήλους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ ως «περικοπές δαπανών διοικητικού ελέγχου».

Γ. ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
1. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 2031/22-06-2017 προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη με αφορμή  έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη με θέμα: «Προτάσεις για την επίλυση ζητημάτων που θα προκύψουν από τους ΄΄δασικούς χάρτες΄΄».
2. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 2032/22-06-2017 προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με αφορμή επιστολή του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικολάου Καλαντζή με θέμα: «Προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης στην οδό Τζαβέλλα στη Φιλιππιάδα μετά την παράδοση της Ιονίας Οδού».

Από το Γραφείο Τύπου                                                             
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘