Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας


Με την παρούσα επιστολή θα  θέλαμε να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ευχαριστίες  στο διοικητικό και διδακτικό  προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας    καθώς επίσης και τον διευθυντή σπουδών κύριοΧλίτσιο  Γεώργιο  για τη  βοήθεια που πρόσφερε , ο καθένας από την θέση του , όλα αυτά τα χρόνια  που η  κόρη μας  Ναταλία Γιαννάκη ήταν μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας, έτσι ώστε  να  επιτύχει να αποκτήσει δίπλωμα  πιάνου.


Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε,  από τα βάθη της καρδιάς μας , την καθηγήτριά της  στο πιάνο κυρία Δήμητρα  Ρώσση  Αποστολίδη  που συνέβαλεαποφασιστικά στην επιτυχίατης κόρης μας , καθώς  όλα αυτά τα χρόνια ,πέρα από τις γνώσεις που της  προσέφερε,  επέδειξε υπομονή ,επιμονήαλλά και ιδιαίτερο  ενδιαφέρον και αγάπη .

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους  να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική τους ζωή.
Με εκτίμηση,


Οι γονείς   Μάρθα  Χελά και Βασίλειος  Γιαννάκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘