Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο, τροχαίο ατύχημα στην είσοδο για την παραλία της Καστροσυκιάς - ΦώτοΛίγες μόνο μέρες πέρασαν που εδώ στο PrevezaBest γράφαμε για την ευκαιρία που έχει η Καστροσυκιά για την δημιουργία κόμβου έτσι ώστε να συνδεθεί με την Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, δείτε ΕΔΩ αφού η είσοδο για την παραλία, αποτελεί ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση φτάνει στο ζενίθ.


Έτσι, πριν από λίγο στην είσοδο για την παραλία της Καστροσυκιάς συνέβη τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκησαν δύο ιχ οχήματα. Δίχως να γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες...

Ενώ, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή από αστυνομικούς του τμήματος τροχαίας που βρέθηκαν στο σημείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘