Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Γυμναστική για Όλους «Πλημμύρισε» από γυμναστική και χαμόγελα η Πρέβεζα (photos)


Με τον καλύτερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του 5ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής της Πρέβεζας, που αποτέλεσε μία ανεπανάληπτη διήμερη γιορτή της γυμναστικής, χάρη στην συμμετοχή 250 παιδιών από συλλόγους όλης της χώρας αλλά και του εξωτερικού, καθώς και στην ξεχωριστή παρουσία της Ολυμπιονίκη Μαρίας Γεωργάτου.

Το Φεστιβάλ, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας και ο Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα, με την έγκριση της Ε.Γ.Ο. και με την επιμέλεια της προπονήτριας Βασιλικής Ζαντραβέλη, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/07) στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος», με μία εντυπωσιακή παρουσίαση γυμναστικών επιδείξεων και προγραμμάτων από συλλόγους της Πρέβεζας, της Άρτας, του Λούρου, του Βόλου, καθώς και από τη Βουλγαρία.
Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη χρονιά, για ένα Φεστιβάλ που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και καταφέρνει να γίνεται καλύτερο κάθε φορά, χάρη στις προσπάθειες της κυρίας Ζαντραβέλη και των συνεργατών της, παρά τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουν.
Φωτογραφίες από την δεύτερη και τελευταία ημέρα του 5ου Φεστιβάλ της Πρέβεζας






ego-gymnastics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου