Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Την Κυριακή 27 Αυγούστου πραγματοποιείται η γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα


Μια παράδοση χρόνων  για την ευρύτερη περιοχή ,  η γιορτή της Σαρδέλας ,θα αναβιώσει και φέτος  στο λιμάνι της Πρέβεζας την Κυριακή 27 Αυγούστου
και ώρα 9 το βράδυ.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σαρδέλα στα κάρβουνα, άφθονο κρασί και σαλάτα  ενώ θα διασκεδάσουν με παραδοσιακή  και λαϊκή ορχήστρα..

Την  βραδιά θα ανοίξουν  τα  χορευτικά  Γενίτσαροι και Μπούλες από τη Νάουσα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής από την Αρτα  καθώς και  το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Πρέβεζας.

Η γιορτή της Σαρδέλας    εδώ και 4 περίπου δεκαετίες αποτελεί  σήμα κατατεθέν για την περιοχή της Πρέβεζας και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα  αναδεικνύοντας   τους στενούς δεσμούς των κατοίκων της με την αλιεία.

Προσελκύει δε το  ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών  οι  οποίοι    απολαμβάνουν τα  παραδοσιακά εδέσματα    συμμετέχοντας στην όμορφη γιορτή μέχρι το πρωί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘