Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

‘Αγγίζει’ την Β Εθνική η Νικόπολη Πρέβεζας


Η Νικόπολη Πρέβεζας είναι μια από τις σταθερές δυνάμεις της Ένωσης της ΕΣΚΑΒΔΕ από το ανδρικό μέχρι και τα τμήματα υποδομής.


Πλέον βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Και αυτό γιατί ο διαφαινόμενος ‘γάμος’ μεταξύ Πανελληνίου και ΓΣΛ φέρνει απίστευτες ανακατατάξεις και την ομάδα της Πρέβεζας μπροστά στην πόρτα της Β Εθνικής. Η Ένωση των δυο προαναφερθέντων ομάδων θα έχει σαν αποτέλεσμα τα Φάρσαλα να πάνε στην Β Εθνική. Οι ανακατατάξεις θα συνεχιστούν και όπως είναι γνωστό οι Διόσκουροι Κοζάνης έχουν αποχωρίσει για τις τοπικές κατηγορίες. Πλέον η κλήση για συμμετοχή στην Β Εθνική πλησιάζει στην Νικόπολη Πρέβεζας που τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Γ Εθνικής, και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη δεχθεί την σχετική κρούση από την ΕΟΚ για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους. Φυσικά η Νικόπολη εφόσον προκύψει αυτό θα αποδεχθεί την πρόσκληση και την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β Εθνική πλην συγκλονιστικού απροόπτου.
Μιχάλης Σταμουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘