Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ενώπιον του Εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης της φωτιάς στην Σκαμνούλα



Την πόρτα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, πέρασε σήμερα Παρασκευή 11/8 στις 12 το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της χθεσινής φωτιάς στην περιοχή της Σκαμνούλας Πρέβεζας.

Ο 50χρονος, συνελήφθη από την πυροσβεστική υπηρεσία στα πλαίσια του αυτοφώρου ως ύποπτος για την φωτιά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ενώπιον του κ.Εισαγγελέα δεν αποδέχτηκε ότι από δική του υπαιτιότητα ξέσπασε η φωτιά, αφού όπως φέρεται να δήλωσε οι εργασίες που έκανε με τον τροχό ήταν αρκετή ώρα προτού ξεσπάσει η φωτιά. Επίσης, ο 50χρονος αμέσως προσέτρεξε για βοήθεια στο χώρο μόλις είδε καπνούς. 

Σε κάθε περίπτωση γίνεται λόγος για κατηγορία εξ αμελείας και όχι εκ προθέσεως αν τελικά αποδειχτεί ότι πράγματι από δική του υπαιτιότητα προκλήθηκε η φωτιά, αφού δεν υπάρχει κανείς που να είδε κάτι τέτοιο. Έτσι, ο φερόμενος δράστης της φωτιάς, θα βρεθεί εκ νέου στο γραφείο του κ.Εισαγγελέα όταν θα ολοκληρωθεί η δικογραφία και ότι εμπεριέχεται σ΄ αυτήν, αφού σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου