Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βελτίωση του καιρού με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες


Βελτίωση του καιρού περιμένουμε από σήμερα Τρίτη (22/8) με καλές γενικά καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα διατηρηθούν έως και την Παρασκευή (25/8).

Σποραδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν σήμερα και αύριο, κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της περιφέρειας, με μικρή όμως πιθανότητα να σημειωθεί βροχή. Ο υδράργυρος χωρίς αξιόλογη μεταβολή έως την Πέμπτη, ενώ μικρή άνοδος αναμένεται την Παρασκευή.
Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, από 22 έως 31 στα παράκτια, από 16 έως 30 στα ημιορεινά και από 10 έως 24 βαθμούς στα ορεινά τμήματα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘