Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αυτή η εικόνα δείχνει πολιτισμό ;


Αυτή η φωτογραφία είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στους υποκριτές «οικολόγους – περιβαλλοντολόγους», σε αυτούς που εκεί που χρειάζονται να δείχνουν με την πράξη τους ότι είναι αυτό που δηλώνουν δεν τους βρίσκεις και εκεί που δεν χρειάζονται να έχουν παρουσία παρουσιάζονται σαν τις μύγες διαμαρτυρόμενοι για το τίποτα.


Αυτή η φωτογραφία είναι σημερινή - πρωινή στην Κυανή ακτή στην Πρέβεζα που πήγα να κάνω το μπάνιο μου, βέβαιο δεν έχει σημασία το αν είναι σημερινή γιατί κάθε μέρα και να πας οι γόπες είναι διάσπαρτες από τους θεριακλήδες άντρες - γυναίκες και το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις παραλίες στην Ελλάδα και όχι μόνο με τις γόπες, γενικά με ότι έχει σχέση με σκουπίδια. 

Τελικά είμαστε ένας λαός ακοινώνητος και χωρίς ευαισθησίες για τίποτα, πετάμε γύρω μας όπου να είναι και ότι να είναι χωρίς ντροπές και συστολές και επαναλαμβάνω αυτό που λέω πάντα « αν σαν πολίτες δεν αλλάξουμε κοινωνική συμπεριφορά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ποτέ προς το καλλίτερο", μόνο προς το χειρότερο θα είμαστε.

Αιμίλιος Γιάννογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘