Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασθενείς έχασαν το προγραμματισμένο ραντεβού τους ( έπειτα από 20 μέρες αναμονής) στο νοσοκομείο λόγω πέρας ωραρίου του ιατρού ;


Τέσσερα προγραμματισμένα ραντεβού, έπειτα από 20 περίπου μέρες αναμονής, έχασαν το ραντεβού τους αφού σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν οι ίδιοι, ο ιατρός της ορθοπεδικής που βρίσκονται σε εφημερία χτες Δευτέρα 11/9 περί τις 1:50 αποχώρησε από τα εξωτερικά ιατρεία που ανέμεναν οι ασθενείς.

Συγκεκριμένα, είκοσι ραντεβού ήταν προγραμματισμένα για χτες Δευτέρα 11/9 στα εξωτερικά ιατρεία της ορθοπεδικής κλινικής. Από τα είκοσι αυτά ραντεβού, εξυπηρετήθηκαν τα δέκα έξι με τα υπόλοιπα τέσσερα να μένουν στα κρύα του λουτρού αφού ο ιατρός αποχώρησε από το σημείο, σύμφωνα με τους ασθενείς. 

Σημειωτέον για να προγραμματιστεί το ραντεβού στο νοσοκομείο, χρειάστηκαν είκοσι μέρες αναμονής. Έτσι, τα τέσσερα αυτά ραντεβού που ξέμειναν θα χρειαστεί να αναμένουν άλλες είκοσι μέρες έως ότου έρθει ξανά η σειρά τους είτε να πάνε σε ιδιώτη ιατρό για να εξυπηρετηθούν. 

Όπως και να χει, το συμβάν αυτό δείχνει και την αδυναμία του συστήματος ή αν θέλετε τον ερασιτεχνισμό του αφού μέσα σε ένα πρωινό φορτώνουν με πλήθος προγραμματισμένων ραντεβού με άμεση συνέπεια την πολύωρη ταλαιπωρία των ασθενών και κάποιες φορές να μην εξετάζονται καθόλου όπως συνέβη χτες Δευτέρα με τα τελευταία τέσσερα προγραμματισμένα ραντεβού της ορθοπεδικής.

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, κάποιοι από τους ασθενείς που ο γιατρός δεν πρόλαβε να εξετάσει, αφού αποχώρησαν εμφανώς απογοητευμένοι, απευθύνθηκαν στην γραμματεία του Διοικητή του νοσοκομείου έτσι ώστε να λάβει γνώση του συμβάντος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου