Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θ. Κάρτσακλας "Ο ΑΟ Μύτικα πήρε την σωστή απόφαση"


Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας μετά τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportime24.gr τόνισε:

«Με περισσή ικανοποίηση είδαμε ότι η διοίκηση του ΑΟ Μύτικα πήρε την σωστή απόφαση και απέσυρε την προσφυγή κατά της Ένωσης. Μετά την εξέλιξη αυτή εντάχτηκε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στην οποία ανήκει και είναι μέλος της.
Ευτυχώς έστω και την τελευταία στιγμή πρυτάνευσε η λογική των διοικούντων και όσων πραγματικά αγαπούν τον σύλλογο.
Κάποιοι δυστυχώς οι οποίοι είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και τους κανονισμούς που διέπουν αυτό προσπάθησαν να παρασύρουν σε λάθος δρόμο τον σύλλογο για προσωπικές επιδιώξεις.
Είναι επικίνδυνοι και τζάμπα μάγκες που μέσα από ψευτομπλοκ προσπαθούν να περάσουν τις γραμμές τους. Τους γνωρίζω λοιπόν ότι όσο είναι απέναντι σε μένα και την Ένωση θα γνωρίζουν ήττες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το ποδόσφαιρο όπως και η διαιτησία έχουν τα δικά τους καταστατικά τα οποία είναι εναρμοσμένα με FIFA, UEFA, ΕΠΟ και Ενώσεις. Ας πάψουν λοιπόν τα διάφορα παπαγαλάκια να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις τις οποίες δεν συμμερίζεται κανείς από τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Και πάλι να τονίσω τη σωστή απόφαση της διοίκησης του ΑΟ Μύτικα, και να ευχηθώ σε όλους τους συλλόγους της Ένωσης μας με αφορμή τη σημερινή κλήρωση της Β΄ Κατηγορίας καλή αγωνιστική σεζόν.»

Βησσαρίων Σάκκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου