Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα


Το «εισιτήριο» για τη Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, επικρατώντας εκτός έδρας του Ερμή Καναλίου με σκορ 2-1.

Σκόρερ: 22’ Τσαρακλημάνης, Μπόμπορης 30’, Κουτρούμπας 80’
Ερμής Καναλίου (Δημήτρης Θώδης): Τζίμας, Παπανίκου, Ριστάνης, Τρόκσι, Α. (84’ Μουκάνος) Δάρδας, Τσόκας, Παπακίτσος, Μπάχα, Τσαρακλημάνης (79’ Παπαδόπουλος), Θέμελης (25’ Χαϊντάρι) Δάρδας Χ.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Ντέντι, Τουργέλης (83’ Πανταζής), Λεόπουλος, Μουρεχίδης, Ντέτσικας (62’ Χουλιάρας), Σκαμνέλος, Λιάσκος (55’ Μουτσάι), Κουτρούμπας, Τσάλας (70’ Καζούκας), Μπόμπορης.

Δηλώσεις:

Άγγελος Μπέκας:
«Ήταν αναμενόμενη η δυσκολία που συναντήσαμε. Αυτό που μας ενδιέφερε είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και όλα σιγά-σιγά με υπομονή και επιμονή θα γίνουν. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Πάντα αυτό το κλίμα θα αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα, η οποία θα μείνει και πιστεύω πως θα μείνει. Όλα θα τα πετύχουμε με την προσπάθειά μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα είναι η πρόκριση και όλα τα άλλα έχουμε καιρό μπροστά μας να τα διορθώσουμε και να τα φτιάξουμε.

Σε αυτό το γήπεδο δε μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, με το άγχος που υπήρχε για το πρώτο αυτό ματς. Νομίζω ότι σιγά-σιγά θα το ξεπεράσουμε, θα καταλάβουμε σε ποια ομάδα είμαστε και νομίζω ότι όλα θα γίνουν».

Μιχάλης Ντέτσικας:
«Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλων των ομάδων. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ερμή Καναλίου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το ματς. Μείναμε γρήγορα πίσω στο σκορ, αλλά γρήγορα καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και ευκαιρίες για το 1-3. Το μυαλό μας πλέον είναι στο πρωτάθλημα και στο ματς με το Θρίαμβο.

Επέστρεψα έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα και βλέπω μία υγιή προσπάθεια, ένα υγιές κλίμα. Μία διοίκηση από πολλά άτομα. Βλέπω συσπειρωμένη τη διοίκηση, συσπειρωμένους τους ποδοσφαιριστές. Ωραίο κλίμα και στα αποδυτήρια. Γίνεται κάτι όμορφο. Δε θα πω πού θα φτάσει αυτή η ομάδα, αλλά το θέμα είναι να φτιάξουμε κάτι καλό όλοι μαζί παίκτες, διοίκηση, προπονητής, φίλαθλοι. Είναι κρίμα να παίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα στο Α’ Τοπικό. Αλλά να ανέβουμε πάλι στη Γ’ Εθνική και να μείνουμε εκεί. Να μην είμαστε ασανσέρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου