Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Καχριμάνης για την σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα και την επέκταση μέχρι την Κακαβιά..."Όλα αυτά είναι κοροϊδία"


Κοροϊδία από την πλευρά της Κυβέρνησης, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ITV της Τρίτης 12/9 με παρουσιαστή τον γνωστό δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα την σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα αλλά και την επέκταση της στην Κακαβιά.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον αέρα, αυτά είναι όλα κοροιδία και λόγια πολιτικών (με αφορμή τα εγκαίνια της Ιόνιας από τον Πρωθυπουργό όπου μεταξύ άλλων, ο κ.Τσίπρας ανέφερε για την σύνδεση της Πρέβεζας και την επέκταση της στην Κακαβιά ότι είναι στον προγραμματισμό του Υπουργείου). 

Έτσι, ο κ.Καχριμάνης, δήλωσε πως αν δεν δούμε μελέτη και κάτι χειροπιαστό εγώ δεν πιστεύω ενώ επίσης ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην συνομιλία που είχε με τον Υπουργό Υποδομών στην Πρέβεζα στις 10 Φλεβάρη και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για το ίδιο θέμα..ήμουν νιος και γέρασα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘