Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Σ.Γιαννάκη, κατά το μήνα Οκτώβριο


Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης κ. Στέργιος Γιαννάκης, στα πλαίσια της μηνιαίας ενημέρωσής του προς τους πολίτες για τη δραστηριότητά του στο Κοινοβούλιο, σας γνωστοποιεί: α) Ομιλίες στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, β)Επίκαιρες Επερωτήσεις, γ)Ερωτήσεις και δ) Αναφορές που κατέθεσε κατά το μήνα Οκτώβριο του 2017.


Συγκεκριμένα:

Α) ΟΜΙΛΙΕΣ:
1. Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων την Τρίτη 17/10/2017 κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «΄Ελεγχος και Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος».


 Β) ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1.  Την με αρ. πρωτ. 2/2/19-10-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Οργανωτική και Διοικητική Ασφυξία στον ΕΟΠΥΥ»
2. Την με αρ. πρωτ. 6/5/26-10-2017 προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λυδία Κονιδόρδου, με θέμα: «Ανικανότητα της Κυβέρνησης στη χάραξη στρατηγικής και αντιμετώπισης των θεμάτων του Πολιτισμού».
Γ) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Την με αρ. πρωτ. 591/23-10-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Πάνω από πέντε μήνες καθυστερεί η αποζημίωση των οικογενειών για την Ειδική Αγωγή από τον ΕΟΠΥΥ».
2.  Την με αρ. πρωτ. 737/26-10-2017 προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, με θέμα: «Εξοντωτικές ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ (ClawbackRebate).
Δ) ΑΝΑΦΟΡΕΣ:
1.     Την με αρ. πρωτοκόλλου 17/06-10-2017 προς τον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας κ. Πάνο Καμμένο, με αφορμή έγγραφο της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός στρατιωτικών και οπλιτών θητείας οι οποίοι καλούνται καθημερινά να πληρώνουν σημαντικά ποσά κατά τη μετακίνησή τους από τον τόπο κατοικίας τους προς την εργασίας τους, μετά τη λειτουργία πολλών σταθμών διοδίων στην ΄Ηπειρο.
2. Την με αρ. πρωτοκόλλου 22/06-10-2017 προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά, με αφορμή Υπόμνημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Πολυστάφυλου του Δήμου Ζηρού Πρέβεζας, με το οποίο διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο εγκατάστασης κεραίας ύψους άνω των 31 μέτρων στην περιοχή τους.


Από το Γραφείο Τύπου                                                             
του Βουλευτή της Ν.Δ. Ν. Πρεβέζης
κ. Στέργιου Γιαννάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου